GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Consultanta tehnica:   0374 651 145

Garantii

Toate produsele vandute pe pe acest site, sunt produse noi, insotite de acte fiscale si se incadreaza in cerintele privind garantiile. Durata medie de utilizare a produselor este de 12, 24 sau 36 de luni, in functie de tipul produsului si producator. In cazul nefericit al problemelor de service, iti stam la dispozitie cu servicii de reparatie pentru produsele tale, atat pe durata garantiei, cat si post garantie.

Conform OUG 21/1992 (rep) si Legii 449/2003 modificata, ne obligam sa asiguram o garantie legala de conformitate de 2 ani de la data vanzarii produsului pentru personae fizice, cu exceptia cazurilor in care durata medie de utilizare a produsului este mai mica de 2 ani.

Fac exceptie masinile folosite in regim taxi, scoala de soferi, transport marfa sau masinile utilizate de catre firmele de paza, cazuri in care garantia se reduce la 6 luni. Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe documentul de vanzare.

Garantia bateriei este acordata, doar daca s-a efectuat verificarea instalatiei electrice a autoturismului pe care se monteaza bateria, pentru atestarea faptului ca alternatorul autoturismul functioneaza la parametri optimi si nu exista consumatori pentru instalatia electrica atunci cand autoturismul nu functioneaza. Aceste masuratori se realizeaza gratuit la sediul nostru, la domicilul clientului sau in service-uri partenere contra cost, in functie de modalitatea dorita.

Pentru cazurile de garantie, masuratorile se realizeaza gratuit la sediul nostru, sau contra cost la domiciliul clientului sau in service-uri partenere.

Pentru constatarile efectuate de catre echipa BateriiAuto-CLUJ.ro la locul solicitat de client, in cazul in care bateria nu reprezinta un caz de garantie, conform conditiilor certificatului de garantie, se aplica un tarif intre 50 si 100 lei, care va fi comunicat cu exactitate clientului inainte de a se incheia tranzactia. Pentru modul de solutionare a cazurilor de garantie, vezi conditiile certificatului de garantie.

In cazul solicitarii garantiei, vom interveni in termen de 15 zile calendaristice de la data la care am fost notificati, aducand la conformitate produsul in primul rand prin reparare utilizand doar piese noi, apoi prin inlocuire sau rezolutiunea contractului daca nu este disproportionata, daca celelelte masuri reparatorii nu au putut fi realizate, in fiecare caz fara plata. Garantia este prelungita cu perioada de timp ce produsul a stationat in service pentru reparatii. Dvs in calitate de consumator trebuie sa ne informati despre lipsa de conformitate în termen de două luni de la data la care ati constatat-o.

Clientul are obligatia de ridicare a acumulatorului aflat in perioada de garantie predat societatii in vederea constatarii tehnice in termen de 30 de zile lucratoare.In cazul depasirii termenului de 30 de zile lucratoare societatea va considera acumulatorul abandonat,caz in care se va demara procedura de reciclare si eliminare a deseurilor.