GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Bun venit pe site-ul bateriiauto-cluj.ro
Informatii si comenzi:   office@bateriiauto-cluj.ro | 0748.279.892

Livrare si montaj

bateriiauto-cluj.ro asigura serviciul de livrare si montaj  la locul agreat impreuna cu clientul, pentru comenzile din CLUJ-NAPOCA, respectiv localitatile din judetul CLUJ

Tarifele practicate pentru serviciul de montaj sunt urmatoarele: 50 de lei pentru situatia in care operatiunea de montaj presupune un grad de dificultate redus,respectiv 50-200 de lei pentru situatia in care operatiunea de montaj presupune un grad mai ridicat de dificultate(bateria se află în portbagaj,podea sau sub scaun...etc),situatie in care montajul se executa in deplasare la locul agreat cu clientul.

Termenul de livrare este de maxim 60 de minute de la efectuarea comenzii, pentru bateriile aflate pe stoc si care au fost comandate pana la ora 18, de luni pana duminica, ajungand la 48 ore (pentru bateriile disponibile la comanda). Pentru celelalte zone din tara, livrarea se face prin curierat rapid sau distributie proprie, costul de transport fiind de 50 lei

Preturile produselor afisate pe site-ul bateriiauto-cluj.ro sunt exprimate in lei, si contin TVA inclus. Pentru moment, se accepta plata in numerar in sistem ramburs, la livrare, sau plata cu card la terminalul POS mobil.

Valoarea sistemului “depozit” este de 10% din pretul corespunzator al fiecarei baterii achizitionate de catre client. Aceasta suma va fi incasata distinct si va fi specificata pe chitanta emisa. Societatea noastra va rambursa contravaloarea acestei sume, pe baza chitantei emise, daca in maxim 30 zile de la data achizitionarii, clientul preda un acumulator auto uzat. Daca clientul preda bateria veche in momentul achizitiei, aceasta taxa de 10% nu va mai fi perceputa.