GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Consultanta tehnica:   0374 651 145

Livrare si montaj

bateriiauto-bucuresti.ro asigura serviciul de livrare si montaj  la locul agreat impreuna cu clientul, pentru comenzile din CLUJ-NAPOCA, respectiv împrejurimi.

Livrarea si Montajul presupun un cost de 20% din prețul bateriei achizitionate(preț intreg)

 

Termenul de livrare este de maxim 60 de minute de la efectuarea comenzii, pentru bateriile aflate pe stoc si care au fost comandate pana la ora 18, de luni pana duminica, ajungand la 48 ore (pentru bateriile disponibile la comanda).

Preturile produselor afisate pe site-ul bateriiauto-cluj.ro sunt exprimate in lei, si contin TVA inclus. Pentru moment, se accepta plata in numerar in sistem ramburs, la livrare, sau plata cu card la terminalul POS mobil.

Valoarea sistemului “depozit” este de 10% din pretul corespunzator al fiecarei baterii achizitionate de catre client. Aceasta suma va fi incasata distinct si va fi specificata pe chitanta emisa. Societatea noastra va rambursa contravaloarea acestei sume, pe baza chitantei emise, daca in maxim 30 zile de la data achizitionarii, clientul preda un acumulator auto uzat. Daca clientul preda bateria veche in momentul achizitiei, aceasta taxa de 10% nu va mai fi perceputa.